Tratamentele potrivite tenului tau…

Tenul sensibil si cuperotic – reactioneaza cel mai rapid dintre tipurile de ten si se adapteaza greu la factorii externi; este necesara calmarea si hidratarea lui – se folosesc game de produse bazate pe extract de ceai verde, alge verzi, multivitamine, extracte vegetale si aloe vera.

Tenul gras – datorat producerii in exces de sebum si insotit de puncte negre, pori dilatati; este necesara aplicarea produselor care regleaza producerea sebumului si sunt antibacteriene – se folosesc game de produse bazate pe extracte vegetale, derivati de zinc, acid salicilic, vitamina B6, sulf organic.

Tenul imbatranit, patat – datorat imbatranirii premature, expunerii la soare; este necesara aplicarea produselor care, inhiba actiunea radicalilor liberi – se folosesc game de produse bazate pe vitamina C, E, zinc, seleniu, filtre solare, acizi alfa hidroxi-acizi.

Ten mixt si normal – in zona T este prezenta secretie mai mare de sebum; este necesara aplicarea produselor care hidrateaza, confera fermitate si elasticitate si tonifica – se folosesc game de produse bazate pe pe extracte vegetale, panthenol, lipozomi, alge marine.

Tratamente pentru tenul matur – ten imbatranit, fara elasticitate, deshidratat si ridat; este necesara aplicarea produselor care hidrateaza, confera elasticitate, tonus si flexibilitate – se folosesc game de produse bazate pe pe polifenoli din struguri, alge marine, colagen si antioxidanti.

sursa: www.e-dermatolog.ro

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top